Escut de Llimiana

Anuncis

Secció d'anuncis, intercanvis, compra i ventes

En Venda Finca "La Tartera" (Cat.) maig-2017

Ubicada a uns 400m. del poble de Llimiana (Lleida) i amb una perfecta comunicació.

Es compon d'un bosc de roures, majorment acompanyats d'un sotabosc abundant de "boixos" que ho embelleixen i protegeixen del perill de foc forestal.

Adjunt a la major finca, mirant a l'oest, hi ha un plantat de noguers d'una insuperable qualitat, les seves nous són portadores del omega3, 6 i 9, perfecte per a combatre el colesterol bo i dolent, segons l'anàlisi i comprovacions del Dr. Gea de Corbera de Llobregat, quan la majoria d'anous són portadores del omega3.

Tanmateix, pel seu cantó sud-est hi ha dues peces de terra d'ús agrícola. Finalment i sense oblidar-nos de l'antiga i famosa font de la Tartera, ubicada al centre del bosc, amb aigua que es recull en forma de bassa per a reg de dos horts. La superfície total de la finca és de 4 hectàrees.

Interessats contactar amb Casa Marcelo o info@llimiana.com

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
En Venta Finca "La Tartera" (Esp.) mayo-2017

Ubicada a 400m. del pueblo de Llimiana (Lleida) y con una perfecta comunicación.

Se compone de un bosque de robles, en su mayoría acompañados de un sotobosque abundante de matorrales "boixos" (boj) que no sólo embellecen y evita el peligro de fuego forestal.

Adjunto a la mayor finca, mirando hacia el oeste, una plantación de nogales de insuperable calidad de nueces, que son portadoras del omega3, 6 y 9, idóneas para combatir el colesterol "bueno" y "malo", según el análisis y comprobaciones del Dr. Gea de Corbera de Llobregat, pues generalmente la mayoría de nueces son portadoras sólo del omega3.

Asimismo, por su lado sureste hay dos piezas de tierra de uso agrícola. Finalmente y sin olvidarnos, la antigua y famosa fuente de la Tartera, situada en el centro del bosque, con agua que se recoge en una balsa para riego de dos huertos. La superficie total de la finca és de 4 hectáreas.

Interesados contactar con Casa Marcelo o info@llimiana.com